[ BEZÁR ]

1. Szellőzők
2. Szellőzők tisztítása
3. Huzatfokozók
4. Kivonat az országos tűzvédelmi szabályzatból
5. Galéria


Huzatfokozók

A lakások belső komfort érzetéhez szervesen hozzá tartozik, hogy a használt és a friss levegő cserélődése megfelelő mértékben biztosított legyen. A régebben felszerelt szellőző motorok már elavultak, zajosak és gazdaságtalanok. Első sorban nem elegendő a teljesítményük az elvárt levegőmennyiség szállítására. Cseréjük napjainkra időszerűvé vált. Javasolt az elbontásuk, és a helyükre huzatfokozó telepítése. A huzatfokozók a felszálló levegő és a szél együttes hatására működnek. Már ez is nagyobb hatásfok a meglévőnél, de tovább fokozható alacsony teljesítményű motor felszerelésével, melyet időkapcsolóval is szerelhetünk. Minden esetben javaslatot teszünk arra, hogy várhatóan elegendő-e önmagában a huzatfokozó felszerelése, vagy szükséges a motoros kiegészítő meghajtás. Ez minden épületnél egyedi kérdés. A huzatfokozóhoz minden esetben talapzatot készítünk. Szükség esetén, szélárnyékos helyeken a huzatfokozókat magasítóval látjuk el.
A beruházás költsége csak huzatfokozó beépítésénél egy év alatt, meghajtó motor beépítésével két év alatt térül meg. Ez egyszerűen kiszámítható ha megnézzük a jelenlegi motorok teljesítményét és az éves üzemidejét. Kérje ingyenes felmérésünket és személyre szabott ajánlatunkat.

lojtiGravi - Szell huzatfokozó tulajdonságai: teljesen saválló lemezből készült, forgórésze csapágyazott.

Beépítésének menete:
-régi motor leszerelése
-szellőzőcsövek tisztítása
-villamos vezeték biztonságos visszaszerelése szabványoknak megfelelően, vagy további felhasználása az új 12V-os motorhoz
-megmaradt keret szükség szerinti rozsdátlanítása és festése
-Gravi-Szell huzatfokozó felszerelése, szükség szerint hordkeretre,
-a beépített motor környezetének esővíz elleni tömítése
-lakásokban az anemosztátok és az abból a gerincbe vezető csőszakaszok tisztítása
-igény esetében fotó vagy kamera rögzítés készítése

1. Szellőzők
2. Szellőzők tisztítása
3. Huzatfokozók
4. Kivonat az országos tűzvédelmi szabályzatból
5. Galéria


www.lojti.hu

Lojti Neo Kft